Interpretariat simultan si consecutiv

Susținem toate companiile care dezvoltă activități comerciale ce implică nevoia de interpretariat simultan și consecutiv prin oferirea unor servicii profesionale și de o calitate excelentă de traducere pe loc și oral a tot ceea ce prezintă interlocutorul într-o altă limbă astfel încât să asigurăm o înțelegere și o transmitere corectă a unor mesaje schimbate între două sau mai multe persoane. Serviciul nostru este asigurat prin intermediul unor interpreți autorizați competenți care vor asigura comunicarea cu clienții, partenerii sau furnizorii dumneavoastră.

Interpretariatul sau translația este reprezentată de acțiunea de redare cât mai fidelă a mesajului oral de către vorbitori către auditoriul vorbitor de limba străină. Specialiștii din echipa noastră vă pot oferi următoarele tipuri de serviciu: traducere simultană (la cască), traducere consecutivă, chouchotage/whispering (la ureche), interpretarea de însoțire (pentru delegații, vizite, etc).

Pentru situațiile în care organizați conferințe sau evenimente, serviciul nostru de interpretariat simultan reprezintă alegerea ideală, asigurând astfel traducerea orală a comunicării între interlocutor și un grup de persoane.

Dispunem de tehnologie de ultimă generație care să susțină activitatea experților noștri în activitatea de interpretariat simultan iar tariful se stabilește în funcție de numărul de ore/zile, locația la care trebuie să se deplaseze interpretul și desigur istoricul colaborării companiei dvs. cu echipa BPT Traduceri.

Pentru întâlnirile de afaceri, videoconferințe, conferințe, evenimente corporate, workshop-uri și seminarii, în discuțiile cu notarii publici, la oficiul stării civile, în relația cu ambasadele și autoritățile/instituțiile române, vă recomandăm serviciile noastre de interpretariat consecutiv. Exceptând situațiile de acompaniere a ghizilor turistici, nu sunt necesare de regulă echipamente tehnice.

Interpretariat simultan

Serviciul de interpretare simultană mai poartă şi denumirea populară de interpretare „la cască”. Este procesul prin intermediul căruia interpretul transmite mesajul vorbitorului din limba română în limba străină, sau invers, în acelaşi timp cu vorbitorul. Interpretul îşi desfăşoară activitatea într-o cabină de traduceri în care se află două pupitre. Fiecare dintre acestea sunt echipate cu un microfon şi o pereche de căşti. Sunetul intră în căşti, iar intepretul transmite mesajul prin intermediul microfonului. Ascultătorul foloseşte un receptor pentru a auzi mesajul transmis.

Interpretariat consecutiv

Vorbitorul enunţă o propoziție sau o frază, apoi se oprește pentru ca interpretul să traducă mesajul acestuia. Acest tip de interpretariat este însoțit de notițe luate de către interpret și se folosește la conferințe, cursuri, întâlniri etc.

Dacă însă te întrebi unde găsești un interpret pentru că ai nevoie de unul pentru evenimentul tău, să știi că echipele Traduceri BPT îți stau la dispoziție.

Ne găsiți în București, într-o zonă centrală accesibilă, la adresa Calea Călărașilor nr. 109, Sector 3, Biroul nostru de interpretariat simultan si consecutiv este situat la o distanță de aproximativ 100 - 700 m față de metrou și se află în incinta Biroului Notarial Dragnea Ana - Maria. Pentru comenzile plasate în mediul online, vă putem asigura serviciile noastre de interpretariat simultan si consecutiv în toate zonele de interes din București: Unirii, Piața Alba Iulia, Dristor, Piața Victoriei, Dorobanți, Crângași, 13 Septembrie, Obor, Băneasa, Pipera, Militari, Floreasca, Ghencea, Piața Aviatorilor, Piața Charles de Gaulle, Pantelimon, Lacul Tei, Moșilor, Apărătorii Patriei, Titan, 1 Decembrie. De asemenea, vă putem oferi serviciile noastre de interpretariat simultan si consecutiv și dacă sediul companiei dumneavoastră se afă în Ilfov, Bragadiru, Otopeni, Popești Leordeni sau Chiajna.

Orașele în care furnizăm serviciile de interpretariat simultan si consecutiv

Prin serviciul de preluare a comenzilor direct în mediul online, biroul nostru de interpretariat simultan si consecutiv vă poate deservi interesele și acoperi nevoile pentru interpretariat simultan si consecutiv în toată țara: București, Ploiești, Pitești, Giurgiu, Constanța, Brașov, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Craiova, Galați, Brăila, Oradea, Arad, Bacău, Sibiu, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Tulcea, Reșița, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Deva, Alexandria, Slobozia, Turda, Mediaș, Bârlad, Roman, Sfântu Gheorghe, Deva, Hunedoara, Zalău, Vaslui, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Miercurea Ciuc, Petroșani, Mangalia, Tecuci, Pașcani, Reghin, Mioveni, Fetești, Sighișoara, Borșa, Curtea de Argeș, Sebeș, Huși, Moinești, Fălticeni.

Pentru că dispunem de o echipă de specialiști în interpretariat simultan si consecutiv cu experiență în mediul international, biroul nostru deinterpretariat simultan si consecutiv deține capacitatea de a livra în toate țările care dezvolta relații comerciale cu companiile din România: Albania, Anglia, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Republica Cehă (Cehia), Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Scoția, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Arabia Saudită, Emiratele Arabe, Qatar, Siria, Israel.

Principalele orașe unde avem acoperire și putem furniza servicii de interpretariat simultan si consecutiv inclusiv cu sprijinul unor parteneri locali dacă acest lucru este solicitat de către compania dumneavoastră sunt: Tirana, Londra, Viena, Minsk, Bruxelles, Sofia, Praga, Zagreb, Copenhaga, Berna, Tallinn, Helsinki, Paris, Berlin, Atena, Dublin, Roma, Riga, Vaduz, Vilnius, Luxemburg, Skopje, Chişinău, Oslo, Amsterdam, Haga, Varşovia, Lisabona, Moscova, Edinburgh, Belgrad, Bratislava, Ljubljana, Madrid, Stockholm, Ankara, Instambul, Kiev, Budapesta, Vatican, Riyadh, Abu Dhabi, Doha.

Portofoliul de limbi străine pentru care există cele mai multe solicitări și putem asigura serviciul de interpretariat simultan si consecutiv ale tuturor tipurilor de documente prezentate este de 16 limbi străine de circulație extinsă pe care vă invităm să îl consultați mai jos:

Servicii interpretariat Engleza
Servicii interpretariat Franceza
Servicii interpretariat Italiana
Servicii interpretariat Spaniola
Servicii interpretariat Germana
Servicii interpretariat Chineza
Servicii interpretariat Araba
Servicii interpretariat Bulgara
Servicii interpretariat Rusa
Servicii interpretariat Ebraica
Servicii interpretariat Norvegiana
Servicii interpretariat Greaca
Servicii interpretariat Turca
Servicii interpretariat Maghiara
Servicii interpretariat Sarba
Servicii interpretariat Croata

Plasează o comandă prin cele 4 opțiuni și beneficiază de un discount de 5 % la serviciile noastre de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri specializate, interpretariat simultan si consecutiv, apostilare si supralegalizare :
Formularul online de comandă
Direct în Facebook Messenger
Telefonic la numărul: 0787.336.172
Prin e-mail la adresa: office@traduceri-bpt.ro