Traduceri Legalizate

peste 30 de Limbi Straine

Îti oferim solutia perfecta pentru documentele tale oficiale. Indiferent ca ai nevoie de traduceri pentru acte juridice, certificate de nastere, diplome sau alte documente importante, echipa noastra de experti este aici pentru a te ajuta. Cu ajutorul traducerilor legalizate, vei avea documentele necesare pentru a-ti rezolva cu succes orice proces sau formalitate.

Cine ne recomanda?

0
Ani Experienta
15910
Clienti Multumiti
20000
Proiecte Terminate
0
Experti in Echipa

Ce inseamna traducere legalizata?

Legalizarea unei traduceri este procesul prin care un notar public atesta faptul ca traducerea a fost realizata de un traducator autorizat si ca documentul tradus corespunde cu originalul. Conditiile de indeplinit pentru realizarea unei traduceri legalizate sunt urmatoarele:

  • Traducerea trebuie fie efectuata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, care atesta corectitudinea si acuratetea traducerii printr-o formula de incheiere specifica, stampila si semnatura. 
  • Traducatorul autorizat se prezinta personal in fata notarului cu documentul tradus.
  • Este obligatoriu ca notarul sa vada documentul original. Documentul original trebuie, de asemenea, sa respecte anumite conditii de forma impuse de legislatia in domeniu.

Doar in situatia in care documentul indeplineste toate conditiile sus-mentionate notarul va putea legaliza traducerea prin completarea si semnarea incheierii de legalizare a semnaturii traducatorului, iar astfel se obtine traducerea legalizata.

Prezentare Conditii

Pentru a avea o viziune completa asupra procesului de efectuare a traducerilor legalizate pentru compania dumneavoastra si calitatea serviciilor oferite va mentionam faptul ca serviciile de traduceri legalizate furnizate de catre biroul nostru de traduceri reprezinta procesul de atestare de catre un notar public a autenticitatii unei traduceri cu originalul, care se poate realiza numai in situatia in care sunt indeplinite urmatoarele conditii:

Doar in situatia in care documentul indeplineste toate conditiile mentionate, notarul va putea legaliza traducerea prin completarea si semnarea incheierii de legalizare a semnaturii traducatorului, astfel incat sa se obtina traducerea legalizata.

Serviciile profesionale de traduceri legalizate de care poate beneficia compania dumneavoastra acopera un numar mare de domenii care suntem siguri ca va suscita interesul si acopera marea majoritate a nevoilor pe care le aveți la nivelul echipei, precum:

De ce aleg clientii BPT-Traduceri?

Automatizare

Folosim aparatura profesionala de ultima generatie si programe software de specialitate care ne permit verificarea calitatii si managementul comenzilor intr-un timp forte scurt.

Termene Scurte

Suntem la curent cu dinamica pietii care genereaza actiuni si nevoi neprevazute, prin urmare va intelegem si va oferim aceleasi servicii de calitate inclusiv in situatiile de criza.

Consultanta

Vrem sa ne cunoastem, sa identificam nevoile dumneavoastra pentru a va putea recomanda solutii viabile. Prin urmare va invitam la sediul nostru central din Bucuresti.

Confidentialitate

Acordam o atentie deosebita aspectelor de securitate a datelor si proiectelor pe care le prelucram in relatia cu dumneavoastra si dispunem de toate uneltele necesare pentru protejarea acestora.

Traducatori Autorizati

Punand pret pe calitatea servicilor si satisfactia clientilor, traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei, cu minim 5 ani de experienta în domeniu vizat.

Tarife

Noii clienti beneficiaza de deschidere, profesionalism si chiar oferte speciale atunci cand lucreaza cu biroul nostru de traduceri si interpretariat.

Clienti

Tratam clientii fideli intr-o maniera deosebita, astfel acestia beneficiand de tarife preferentiale si prioritate n solutionarea proiectelor.

Account Manager

Vom asigna o persoana dedicata care va gestiona relatia comerciala cu compania dvs. astfel incat sa aveti tot

Livrare documente

Nu ai timp sa vii sa ridici documentele de la sediul biroului nostru de traduceri? Nicio problema! Ti le trimitem noi acasa, sau la birou, prin serviciul nostru de livrare.

Alatura-te comunitatii de clienti multumiti!

Super rapid, personal amabil, o experiență așa cum ar trebui sa fie. Sugerez sa se asigure înainte de încasare daca se achită pe PF sau PJ.
Horatiu Cazacu
26 Mai 2023
Excelent, personal minunat ,pro client , știu ce au de făcut, bucuroși sa te aibă ca și client , 10 stele Va mulțumesc
Alexandru Andrei
18 Mai 2023
Am apelat de mai multe ori la serviciile dumnealor si sunt foarte mulțumită.Prompti,rapizi,comunicare usoara.
cristea adina
17 Mai 2023
Fast, professional, reasonable price. I recommend 👍
Anastasiya Konyaeva
15 Mai 2023
Profesionalism, intelegera nevoilor clientului, asistenta și termene respectate în eliberarea documentelor
Ionela Borca
13 Mai 2023
Servicii profesioniste la pret bun. A doua zi am avut traducerille. Multumesc!
Leonard Teiusanu
13 Mai 2023
Profesionisti. Preturi ok.
Adriana Babus
4 Mai 2023

Intrebari frecvente despre traduceri legalizate

Legalizarea unei traduceri este procesul prin care un notar public certifica faptul ca traducerea a fost efectuata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. 

Documente oficiale cum ar fi certificate de nastere, certificate de casatorie, diplome, sentinte judecatoresti, contracte, acte de proprietate.

Nu. Doar documentele emise de institutii publice pot fi supuse procedurii de traducere legalizata. De asemenea, conform regulilor impuse de Camera Notarilor, documentele emise electronic nu sunt considerate originale si nu se poate face traducere legalizata dupa acestea.

Este necesar ca autoritatea/institutia emitenta sa stampileze si sa semneze documentul, fizic. Odata semnat si stampilat fizic, documentul devine original si poate fi supus procesului de traducere legalizata.

Durata obtinerii unei traduceri legalizate poate varia in functie de complexitatea documentului, disponibilitatea traducatorului si autoritatilor competente. In general, acest proces poate dura intre o zi si cateva saptamani.

Daca ai nevoie de traduceri legalizate in mai multe limbi vino la sediul biroului nostru de traduceri, iar noi ne ocupam sa gasim solutia optima pentru tine!

O traducere legalizata este o traducere autorizata care are, in plus, certificarea unei autoritati competente, spre exemplu un notar public. Traducerea autorizata este efectuata de un traducator autorizat de Ministerul Justiei care certifica acuratetea si exactitatea printr-o formula de incheiere ce se aplica la finalul documentului, impreuna cu stampila si semnatura acestuia. Traducerea autorizata primeste certificarea notarului si devine traducere legalizata.

Articolul 153 din Legea notarilor publici si a activitatii notariale numar 36/1995 reglementeaza procedura de realizare a traducerilor legalizate.

Prin serviciul de preluare a comenzilor direct în mediul online, biroul nostru de traduceri legalizate va poate deservi interesele și acoperi nevoile pentru traduceri legalizate în toată tara: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Craiova, Galati, Braila, Oradea, Arad, Bacau, Sibiu, Targu Mures, Targu Jiu, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamt, Targoviste, Focsani, Bistrita, Tulcea, Resita, Slatina, Calarasi, Alba Iulia, Deva, Alexandria, Slobozia, Turda, Medias, Barlad, Roman, Sfantu Gheorghe, Deva, Hunedoara, Zalau, Vaslui, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onesti, Miercurea Ciuc, Petrosani, Mangalia, Tecuci, Pascani, Reghin, Mioveni, Fetesti, Sighisoara, Borsa, Curtea de Arges, Sebes, Husi, Moinesti, Falticeni.

 
 
 

Beneficiaza de 5% discount

Plaseaza o comanda prin formularul de pe website si beneficiaza de un discount de 5 % la serviciile noastre de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri specializate, interpretariat simultan si consecutiv, apostilare si supralegalizare:

Scroll to Top