Apostilare si Supralegalizare

peste 30 de Limbi Straine

Iti oferim solutia perfecta pentru documentele tale oficiale. Indiferent ca ai nevoie de traduceri pentru acte juridice, certificate de nastere, diplome sau alte documente importante, echipa noastra de experti este aici pentru a te ajuta. Cu ajutorul traducerilor legalizate, vei avea documentele necesare pentru a-ti rezolva cu succes orice proces sau formalitate.

Calatoresti in strainatate si nu stii ce procedura ai de indeplinit pentru actele tale? Ne ocupam noi!

Cine ne recomanda?

0
Ani Experienta
15910
Clienti Multumiti
20000
Proiecte Terminate
100
Experti in Echipa

Apostilare si Supralegalizare

Va invitam sa consultati portofoliul de tari pentru care exista cele mai multe solicitari si pentru care putem asigura serviciul de apostilare si supralegalizare.

Apostilare Documente

Italia, Spania, China, Turcia, Portugalia, Brazilia, Noua Zeelanda, Australia

Supralegalizare documente

Egipt, Sfantul Scaun, Sri Lanka, Siria, Afganistan, China, Iordania, Palestina

Apostilarea 
Apostilarea actelor oficiale presupune aplicarea apostile pe document, procedura prin care se atesta faptul ca respectivul act este unul oficial, cu o semnatura autentica. Apostila se aplica pe documente care vor fi folosite in tari semnatare ale Conventiei de la Haga din 5 Octombrie 1961. In situatia statelor care nu au aderat la Conventia Haga, toate actele oficiale vor fi supralegalizate.

Supralegalizarea
Supralegalizarea actelor oficiale presupune aplicarea unei vize pe document, procedura prin care se atesta faptul ca respectivul act este unul oficial, cu o semnatura autentica. Se aplica pe documentele care vor fi folosite in statele care nu sunt parte din Conventia de la Haga, sau state cu care Romania nu a incheiat tratate bilaterale pentru recunoasterea reciproca a actelor.

Livrare documente
Nu ai timp sa vii sa ridici documentele de la sediul biroului nostru de traduceri? Nicio problema! Ti le trimitem noi acasa, sau la birou prin serviciul nostru de livrare.

apostilare

De ce aleg clientii BPT-Traduceri?

Automatizare

Folosim aparatura profesionala de ultima generatie si programe software de specialitate care ne permit verificarea calitatii si managementul comenzilor intr-un timp forte scurt.

Termene Scurte

Suntem la curent cu dinamica pietii care genereaza actiuni si nevoi neprevazute, prin urmare va intelegem si va oferim aceleasi servicii de calitate inclusiv in situatiile de criza.

Consultanta

Vrem sa ne cunoastem, sa identificam nevoile dumneavoastra pentru a va putea recomanda solutii viabile.Prin urmare va invitam la sediul nostru central din Bucuresti.

Confidentialitate

Acordam o atentie deosebita aspectelor de securitate a datelor si proiectelor pe care le prelucram in relatia cu dumneavoastrasi dispunem de toate uneltele necesare pentru protejarea acestora.

Traducatori Autorizati

Punand pret pe calitatea servicilor si satisfactia clientilor, traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei, cu minim 5 ani de experienta în domeniu vizat.

Tarife

Noii clienti beneficiaza de deschidere, profesionalism si chiar oferte speciale atunci cand lucreaza cu biroul nostru de traduceri si interpretariat.

Clienti

Tratam clientii fideli intr-o maniera deosebita, astfel acestia beneficiand de tarife preferentiale si prioritate in solutionarea proiectelor.

Account Manager

Vom asigna o persoana dedicata care va gestiona relatia comerciala cu compania dvs. astfel incat sa aveti tot

Apostila la Prefectura se aplica pe originalul urmatoarelor tipuri de acte:

Alatura-te comunitatii de clienti multumiti!

Super rapid, personal amabil, o experiență așa cum ar trebui sa fie. Sugerez sa se asigure înainte de încasare daca se achită pe PF sau PJ.
Horatiu Cazacu
26 Mai 2023
Excelent, personal minunat ,pro client , știu ce au de făcut, bucuroși sa te aibă ca și client , 10 stele Va mulțumesc
Alexandru Andrei
18 Mai 2023
Am apelat de mai multe ori la serviciile dumnealor si sunt foarte mulțumită.Prompti,rapizi,comunicare usoara.
cristea adina
17 Mai 2023
Fast, professional, reasonable price. I recommend 👍
Anastasiya Konyaeva
15 Mai 2023
Profesionalism, intelegera nevoilor clientului, asistenta și termene respectate în eliberarea documentelor
Ionela Borca
13 Mai 2023
Servicii profesioniste la pret bun. A doua zi am avut traducerille. Multumesc!
Leonard Teiusanu
13 Mai 2023
Profesionisti. Preturi ok.
Adriana Babus
4 Mai 2023

Serviciile profesionale de apostilare si supralegalizare de care poate beneficia compania dumneavoastra acopera urmatoarele domenii care suntem siguri ca va suscita interesul si acopera marea majoritate a nevoilor pe care le aveti la nivelul echipei, precum:

Biroul nostru va ofera sprijin în obtinerea apostilei de la oricare din autoritatile competente in acest scop din Romania: Prefectura, Tribunal sau Camera Notarilor Publici.

In cazul Tribunalului, Apostila se aplica pe urmatoarele tipuri de acte:

– apostila hotarari judecatoresti: Hotararile judecatoresti trebuie sa fie legalizate de instanta care le-a pronuntat si semnate cu numele in clar de catre grefierul care legalizeaza hotararea sau de catre presedintele instantei,sa poarte stampila de presedinte si sa fie definitive si irevocabile;
– actele originale emise de Registrul Comerțului: Certificat Constatator, Rezolutie etc.

Incepand cu 26 noiembrie 2010 actele notariale (inclusiv traducerile sau copiile legalizate la notariat) nu se mai apostileaza prin Tribunal, ci prin Camera Notarilor Publici.

Note:
– Nu se supralegalizeaza actele emise de autoritati care nu se afla în administrarea sau subordinea Ministerului Justitiei, ci in subordinea altor ministere (de exemplu acte consulare, acte emise de arhivele Ministerului Administratiei si Internelor, acte de studii, acte de stare civila etc.).
– Nu se supralegalizeaza actele oficiale emise de autoritatile romane pentru a fi folosite in Romania. Nu se supralegalizeaza actele oficiale straine.

Beneficiaza de 5% discount

Plaseaza o comanda prin formularul de pe website si beneficiaza de un discount de 5 % la serviciile noastre de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri specializate, interpretariat simultan si consecutiv, apostilare si supralegalizare:

La MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE se pot Supralegaliza următoarele tipuri de acte:

Scroll to Top