Traduceri Autorizate

peste 30 de Limbi Straine

BPT Traduceri furnizeaza traduceri autorizate pentru intreg portofoliul de 30 de limbi straine. Traducerile autorizate sunt traduceri realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei si implica faptul ca traducatorii stampileaza si semneaza documentele traduse pentru a certifica corectitudinea si acuratetea textului. 
Traducatorii autorizati pe care ii contracteaza biroul nostru de traduceri au experienta de minim cinci ani si se asigura ca traducerea autorizata livrata respecta conditiile de forma si calitate impuse de legislatia in domeniu.

Cine ne recomanda?

0
Ani Experienta
15910
Clienti Multumiti
20000
Proiecte Terminate
0
Experti in Echipa
Serviciile profesionale de traduceri autorizate solicitate de clienti acopera un numar mare de domenii, precum:

De ce aleg clientii BPT-Traduceri?

Clientii beneficiaza de oferte speciale pentru traducerile autorizate efectuate de biroul nostru de traduceri si interpretariat. Traducerile autorizate realizate prin intermendiul biroului nostru de traduceri respecta standardele europene din domeniu.Traducerile autorizate livrate de noi sunt realizate de experti cu minim cinci ani in domeniu.

Automatizare

Folosim aparatura profesionala de ultima generatie si programe software de specialitate care ne permit verificarea calitatii si managementul comenzilor intr-un timp forte scurt.

Termene Scurte

Suntem la curent cu dinamica pietii care genereaza actiuni si nevoi neprevazute, prin urmare va intelegem si va oferim aceleasi servicii de calitate inclusiv in situatiile de criza.

Consultanta

Vrem sa ne cunoastem, sa identificam nevoile dumneavoastra pentru a va putea recomanda solutii viabile.Prin urmare va invitam la sediul nostru central din Bucuresti.

Confidentialitate

Acordam o atentie deosebita aspectelor de securitate a datelor si proiectelor pe care le prelucram in relatia cu dumneavoastrasi dispunem de toate uneltele necesare pentru protejarea acestora.

Traducatori Autorizati

Punand pret pe calitatea servicilor si satisfactia clientilor, traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei, cu minim 5 ani de experienta in domeniu vizat.

Tarife

Noii clienti beneficiaza de deschidere, profesionalism si chiar oferte speciale atunci când lucreaza cu biroul nostru de traduceri si interpretariat.

Clienti

Tratam clientii fideli intr-o maniera deosebita, astfel acestia beneficiand de tarife preferentiale si prioritate in solutionarea proiectelor.

Account Manager

Vom asigna o persoana dedicata care va gestiona relatia comerciala cu compania dvs. astfel incat sa aveti tot

Livrare documente

Nu ai timp sa vii sa ridici documentele de la sediul biroului nostru de traduceri? Nicio problema! Ti le trimitem noi acasa, sau la birou, prin serviciul nostru de livrare.

Procesul de obtinere a traducerilor autorizate

Obtinerea traducerilor autorizate este un proces complex, care implica mai multe etape. Iata pasii generali pe care trebuie sa ii urmati pentru a obtine traducerile autorizate

Plasezi Comanda

MP dedicat aloca traducator in functie de criteriile si nevoile tale

MP verifica si preda traducerea

Gata!

Alatura-te comunitatii de clienti multumiti!

Super rapid, personal amabil, o experiență așa cum ar trebui sa fie. Sugerez sa se asigure înainte de încasare daca se achită pe PF sau PJ.
Horatiu Cazacu
26 Mai 2023
Excelent, personal minunat ,pro client , știu ce au de făcut, bucuroși sa te aibă ca și client , 10 stele Va mulțumesc
Alexandru Andrei
18 Mai 2023
Am apelat de mai multe ori la serviciile dumnealor si sunt foarte mulțumită.Prompti,rapizi,comunicare usoara.
cristea adina
17 Mai 2023
Fast, professional, reasonable price. I recommend 👍
Anastasiya Konyaeva
15 Mai 2023
Profesionalism, intelegera nevoilor clientului, asistenta și termene respectate în eliberarea documentelor
Ionela Borca
13 Mai 2023
Servicii profesioniste la pret bun. A doua zi am avut traducerille. Multumesc!
Leonard Teiusanu
13 Mai 2023
Profesionisti. Preturi ok.
Adriana Babus
4 Mai 2023

Intrebari frecvente despre traduceri autorizate

Suntem la curent cu dinamica pietii si intelegem ca pot aparea situatii urgente, prin urmare asiguram servicii de traducere autorizata realizate la urgenta.

Vino la sediul nostru cu documentele, iar noi iti oferim consultanta si solutia optima pentru tine!

Acordam o atentie deosebita aspectelor de securitate a datelor si documentelor tale si dispunem de toate uneltele necesare pentru protejarea datelor.

Traducerile autorizate sunt realizate de experti traducatori, autorizati de Ministerul Justiei, cu minim cinci ani de experienta in domeniu.

Plasezi comanda pe email sau pe website. Se aloca un manager de proiect dedicat care transmite documentele catre traducator in functie de nevoile si criteriile tale. Dupa ce primeste traducerea autorizata, managerul de proiect verifica documentele si iti preda rezultatul final.

Prin serviciul de preluare a comenzilor direct în mediul online, biroul nostru de traduceri legalizate va poate deservi interesele și acoperi nevoile pentru traduceri legalizate în toată tara: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Craiova, Galati, Braila, Oradea, Arad, Bacau, Sibiu, Targu Mures, Targu Jiu, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamt, Targoviste, Focsani, Bistrita, Tulcea, Resita, Slatina, Calarasi, Alba Iulia, Deva, Alexandria, Slobozia, Turda, Medias, Barlad, Roman, Sfantu Gheorghe, Deva, Hunedoara, Zalau, Vaslui, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onesti, Miercurea Ciuc, Petrosani, Mangalia, Tecuci, Pascani, Reghin, Mioveni, Fetesti, Sighisoara, Borsa, Curtea de Arges, Sebes, Husi, Moinesti, Falticeni.

Beneficiaza de 5% discount

Plaseaza o comanda prin formularul de pe website si beneficiaza de un discount de 5 % la serviciile noastre de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri specializate, interpretariat simultan si consecutiv, apostilare si supralegalizare:

Scroll to Top