Vizare documente la Ambasada si Consulate

Ai nevoie sa vizezi documentele la ambasada, dar nu ai timp? Biroul nostru de traduceri se ocupa de procesul de vizare documente pentru toate ambasadele!

4.8/5 [145 recenzii google]

Vize ambasade si consultate

4.8/5 [145 recenzii google]

0
Ani Experienta
15910
Clienti Multumiti
20000
Proiecte Terminate
0
Experti in Echipa

Scapa acum de toate grijile

Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate in cel mai scurt timp posibil. Operatorii biroului nostru de traduceri te tin la curent cu stadiul dosarului prin telefon si e-mail pe toata durata proiectului.

Scapa de:

Cine ne recomanda?

De ce clientii aleg BPT-Traduceri?

Automatizare

Folosim aparatura profesionala de ultima generatie si programe software de specialitate care ne permit verificarea calitatii si managementul comenzilor intr-un timp forte scurt.

Termene Scurte

Suntem la curent cu dinamica pietii care genereaza actiuni si nevoi neprevazute, prin urmare va intelegem si va oferim aceleasi servicii de calitate inclusiv în situatiile de criza.

Consultanta

Vrem sa ne cunoastem, sa identificam nevoile dumneavoastra pentru a va putea recomanda solutii viabile. Prin urmare va invitam la sediul nostru central din Bucuresti.

Confidentialitate

Acordam o atentie deosebità aspectelor de securitate a datelor si proiectelor pe care le prelucram in relatia cu dumneavoastrasi dispunem de toate uneltele necesare pentru protejarea acestora.

Traducatori Autorizati

Punand pret pe calitatea servicilor si satisfactia clientilor, traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei, cu minim 5 ani de experienta in domeniu vizat.

Tarife

Noii clienti beneficiaza de deschidere, profesionalism si chiar oferte speciale atunci cand lucreaza cu biroul nostru de traduceri si interpretariat.

Clienti

Tratam clientii fideli intr-o maniera deosebita, astfel acestia beneficiand de tarife preferentiale si prioritate in solutionarea proiectelor.

Account Manager

Vom asigna o persoana dedicata care va gestiona relatia comerciala cu compania dvs. astfel incat sa aveti tot

Livrare documente

Nu ai timp sa vii sa ridici documentele de la sediul biroului nostru de traduceri? Nicio problema! Ti le trimitem noi acasa, sau la birou, prin serviciul nostru de livrare.

Alatura-te comunitatii de clienti multumiti!

Super rapid, personal amabil, o experiență așa cum ar trebui sa fie. Sugerez sa se asigure înainte de încasare daca se achită pe PF sau PJ.
Horatiu Cazacu
26 Mai 2023
Excelent, personal minunat ,pro client , știu ce au de făcut, bucuroși sa te aibă ca și client , 10 stele Va mulțumesc
Alexandru Andrei
18 Mai 2023
Am apelat de mai multe ori la serviciile dumnealor si sunt foarte mulțumită.Prompti,rapizi,comunicare usoara.
cristea adina
17 Mai 2023
Fast, professional, reasonable price. I recommend 👍
Anastasiya Konyaeva
15 Mai 2023
Profesionalism, intelegera nevoilor clientului, asistenta și termene respectate în eliberarea documentelor
Ionela Borca
13 Mai 2023
Servicii profesioniste la pret bun. A doua zi am avut traducerille. Multumesc!
Leonard Teiusanu
13 Mai 2023
Profesionisti. Preturi ok.
Adriana Babus
4 Mai 2023

Intrebari frecvente despre serviciile de vizare a documentelor la Ambasade si Consulate

Tipul de viza de care aveti nevoie depinde de scopul vizitei dvs. In general, aveti nevoie de o viza turistica pentru calatorii de agrement, o viza de afaceri pentru calatorii de afaceri, si o viza de studiu pentru a studia în strainatate.

Durata procesării unei vize poate varia în funcție de țara în care aplicați și de tipul de viză. În general, acest proces poate dura de la câteva zile la câteva luni.

Daca viza dvs. este refuzata, puteti aplica din nou. Este important să aflati motivul refuzului, pentru a putea aborda problema in cererea dvs. urmatoare.

Obtinerea unei vize pe documentele pe care le vei folosi in afara tarii de la misiunea diplomatica a tarii respective in Romania (ambasada sau consulat).

Orice document oficial, emis de o institutie publica din Romania, care va fi utilizat in strainatate. Spre exemplu, o procura de utilizare autoturism in Turcia, va fi vizata la ambasada Turciei din Romania.

Daca esti medic si doresti sa lucrezi in Germania, ai nevoie de „Approbation”, adica, un document emis de Land-ul de care apartine viitorul loc de munca. Pentru a depune dosarul in vederea obtinerii „Approbation” ai nevoie de traducerea unei intregi serii de documente. Biroul nostru de traducere te va ajuta cu traducerea tuturor documentelor necesare si ti le si livram acasa sau la birou prin serviciul nostru de delivery!

Nu, o viza turistica nu va permite sa lucrati în tara gazda. Pentru a lucra în strainatate, veti avea nevoie de o viza de munca.

Daca pierdeti pasaportul in strainatate, trebuie sa contactati cea mai apropiata ambasada sau consulat al tarii dvs. Ei va pot ajuta sa obtineti un pasaport temporar sau de urgenta.

Unele tari permit aplicarea online pentru anumite tipuri de vize. Verificati site-ul oficial al ambasadei sau consulatului pentru a vedea daca aceasta optiune este disponibila.

Ai nevoie de o procura (se obtine de la orice notariat) prin care proprietarul autoturismului te imputerniceste sa folosesti respectiva masina cu scopul de a calatori in Turcia. 

Vii la noi cu procura respectiva, iar biroul nostru de traducere se ocupa de traducere si de obtinerea vizarii de la ambasada Turciei.

Daca nu ai timp sa ridici documentele de la noi, nicio problema! Ti le trimitem acasa, sau la birou prin serviciul nostru de delivery.

Prin serviciul de preluare a comenzilor direct în mediul online, biroul nostru de traduceri legalizate va poate deservi interesele și acoperi nevoile pentru traduceri legalizate în toată tara: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Craiova, Galati, Braila, Oradea, Arad, Bacau, Sibiu, Targu Mures, Targu Jiu, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamt, Targoviste, Focsani, Bistrita, Tulcea, Resita, Slatina, Calarasi, Alba Iulia, Deva, Alexandria, Slobozia, Turda, Medias, Barlad, Roman, Sfantu Gheorghe, Deva, Hunedoara, Zalau, Vaslui, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onesti, Miercurea Ciuc, Petrosani, Mangalia, Tecuci, Pascani, Reghin, Mioveni, Fetesti, Sighisoara, Borsa, Curtea de Arges, Sebes, Husi, Moinesti, Falticeni.

Obtinerea unei vize poate fi un proces intimidant, dar cu informatiile corecte si o pregatire adecvata, acest proces poate fi mult mai simplu. Apelati la BPT Traduceri pentru obtinerea unei vize si pentru a avea o calatorie internationala mai usoara.

Beneficiaza de 5% discount

Plaseaza o comanda prin formularul de pe website si beneficiaza de un discount de 5 % la serviciile noastre de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri specializate, interpretariat simultan si consecutiv, apostilare si supralegalizare:

Scroll to Top