Interpretariat simultan si consecutiv

peste 30 de Limbi Straine

Interpretariatul, denumit si translatie, reprezinta traducerea pe cale orala a discursului unui vorbitor. Biroul nostru de traduceri va poate asigura urmatoarele tipuri de servicii: 

  • Interpretariat simultan (conferinte si evenimente cu numar mare de participanti)
  • Interpretariat consecutiv (notar, stare civila, intalniri de afaceri, sub 10 participanti)
  • Chuchotage (pentru o singura persoana, in sedinte in cadru restrans)

Cine ne recomanda?

0
Ani Experienta
15910
Clienti Multumiti
20000
Proiecte Terminate
0
Experti in Echipa

Beneficiile

Dispunem de tehnologie de ultima generatie care sa sustina activitatea expertilor nostri in activitatea de interpretariat simultan iar tariful se stabileste in functie de numarul de ore/zile, locatia la care trebuie sa se deplaseze interpretul si desigur istoricul colaborarii companiei dvs. cu echipa BPT Traduceri.

Pentru intalnirile de afaceri, videoconferinte, conferinte, evenimente corporate, workshop-uri si seminarii, in discutiile cu notarii publici, la oficiul starii civile, in relatia cu ambasadele si autoritatile/institutiile romane, va recomandam serviciile noastre de interpretariat consecutiv. Exceptand situatiile de acompaniere a ghizilor turistici, nu sunt necesare de regula echipamente tehnice.

Interpretariat simultan si consecutiv

Sustinem toate companiile care dezvolta activitati comerciale ce implica nevoia de interpretariat simultan si consecutiv prin oferirea unor servicii profesionale si de o calitate excelenta de traducere pe loc si oral a tot ceea ce prezinta interlocutorul intr-o alta limba astfel incat sa asiguram o intelegere si o transmitere corecta a unor mesaje schimbate intre doua sau mai multe persoane. Serviciul nostru este asigurat prin intermediul unor interpreti autorizati competenti care vor asigura comunicarea cu clientii, partenerii sau furnizorii dumneavoastra.

Interpretariat simultan

Acesta este un serviciu care presupune redarea in timp real a discursului unui vorbitor. Cu alte cuvinte, interpretul realizeaza traducerea instant. 
Interpretariatul simultan este utilizat in evenimente cu numar mare de participanti, spre exemplu conferinte si congrese internationale, dar si in sedinte la nivel inalt.

Interpretariat consecutiv

Interpretariatul consecutiv presupune ca vorbitorul face pauze dese in vorbire pentru a permite interpretului sa traduca mesajul.
Acest serviciu se utilizeaza in intalniri de afaceri cu numar mic de participanti, la notariat, starea civila, inspectoratul general pentru imigrari, workshop-uri, seminarii.

Chuchotage

Acest tip de interpretariat se utilizeaza in sedinte sau conferinte restranse unde un singur participant are nevoie de traducere. Interpretul se asaza langa participant si ii traduce, la ureche, ce se discuta in cadrul respectivei intruniri.

De ce aleg clientii BPT-Traduceri??

Automatizare

Folosim aparatura profesionala de ultima generatie si programe software de specialitate care ne permit verificarea calitatii si managementul comenzilor intr-un timp forte scurt.

Termene Scurte

Suntem la curent cu dinamica pietii care genereaza actiuni si nevoi neprevazute, prin urmare va intelegem si va oferim aceleasi servicii de calitate inclusiv in situatiile de criza.

Consultanta

Vrem sa ne cunoastem, sa identificam nevoile dumneavoastra pentru a va putea recomanda solutii viabile. Prin urmare va invitam la sediul nostru central din Bucuresti.

Confidentialitate

Acordam o atentie deosebita aspectelor de securitate a datelor si proiectelor pe care le prelucram in relatia cu dumneavoastrasi dispunem de toate uneltele necesare pentru protejarea acestora.

Traducatori Autorizati

Punand pret pe calitatea servicilor si satisfactia clientilor, traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei, cu minim 5 ani de experienta in domeniu vizat.

Tarife

Noii clienti beneficiaza de deschidere, profesionalism si chiar oferte speciale atunci cand lucreaza cu biroul nostru de traduceri si interpretariat.

Clienti

Tratam clientii fideli intr-o maniera deosebita, astfel acestia beneficiand de tarife preferentiale si prioritate in solutionarea proiectelor.

Account Manager

Vom asigna o persoana dedicata care va gestiona relatia comerciala cu compania dvs. astfel incat sa aveti tot

Alatura-te comunitatii de clienti multumiti!

Super rapid, personal amabil, o experiență așa cum ar trebui sa fie. Sugerez sa se asigure înainte de încasare daca se achită pe PF sau PJ.
Horatiu Cazacu
26 Mai 2023
Excelent, personal minunat ,pro client , știu ce au de făcut, bucuroși sa te aibă ca și client , 10 stele Va mulțumesc
Alexandru Andrei
18 Mai 2023
Am apelat de mai multe ori la serviciile dumnealor si sunt foarte mulțumită.Prompti,rapizi,comunicare usoara.
cristea adina
17 Mai 2023
Fast, professional, reasonable price. I recommend 👍
Anastasiya Konyaeva
15 Mai 2023
Profesionalism, intelegera nevoilor clientului, asistenta și termene respectate în eliberarea documentelor
Ionela Borca
13 Mai 2023
Servicii profesioniste la pret bun. A doua zi am avut traducerille. Multumesc!
Leonard Teiusanu
13 Mai 2023
Profesionisti. Preturi ok.
Adriana Babus
4 Mai 2023

Intrebari frecvente despre traduceri legalizate

Traducerea se realizeaza in scris, iar interpretariatul pe cale orala.

Conform standardelor europene, un interpret lucreaza in reprize de cate 15 minute. Prin urmare, pentru conferinte, congrese si toate situatiile unde se practica interpretariat simultan este nevoie de o echipa de doi interpreti.

Pentru interpretariatul consecutiv realizat notar, stare civila, IGI (inspectoratul general pentru imigrari), politie, este suficienta prezenta unui singur interpret.

Pentru interpretariatul de tip chuchotage este suficienta prezenta unui singur interpret.

Serviciul de interpretariat, indiferent de natura acestuia (simultan, consecutiv sau chuchotage) se tarifeaza la ora. Tariful se stabileste in functie de natura evenimentului si domeniul terminologic utilizat (financiar, medical, juridic etc.).

Interpretii sunt experti lingvisti, autorizati de Ministerul Justitiei. Acestia sunt specializati in unul sau mai multe tipuri de interpretariat si in unul sau mai multe domenii, in functie de experienta acumulata si de sectorul in care activeaza. 

Nu toti traducatorii sunt si interpreti, la fel cum nu toti interpretii si sunt traducatori. Traducerea si interpretariatul sunt doua specializari distincte ale aceluiasi domeniu.

Prin serviciul de preluare a comenzilor direct în mediul online, biroul nostru de traduceri legalizate va poate deservi interesele și acoperi nevoile pentru traduceri legalizate în toată tara: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Craiova, Galati, Braila, Oradea, Arad, Bacau, Sibiu, Targu Mures, Targu Jiu, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamt, Targoviste, Focsani, Bistrita, Tulcea, Resita, Slatina, Calarasi, Alba Iulia, Deva, Alexandria, Slobozia, Turda, Medias, Barlad, Roman, Sfantu Gheorghe, Deva, Hunedoara, Zalau, Vaslui, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onesti, Miercurea Ciuc, Petrosani, Mangalia, Tecuci, Pascani, Reghin, Mioveni, Fetesti, Sighisoara, Borsa, Curtea de Arges, Sebes, Husi, Moinesti, Falticeni.

Beneficiaza de 5% discount

Plaseaza o comanda prin formularul de pe website si beneficiaza de un discount de 5 % la serviciile noastre de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri specializate, interpretariat simultan si consecutiv, apostilare si supralegalizare:

Scroll to Top