Despre noi

Echipa BPT

BPT TRADUCERI a fost infiintata cu scopul de a oferi servicii profesionale de traducere si interpretariat companiilor din Romania si celor din piata internationala, care au nevoie de un partener viabil pentru dialogul cu autoritatile, clientii si colaboratorii locali.

Pentru ca ne adresam mediului de afaceri, am deschis prima locatie a biroului nostru de traduceri si interpretariat intr-o zona centrala a capitalei, usor accesibila de catre clienti, urmand ca in perioada urmatoare sa deschidem filiale pe teritoriul tarii pentru a deservi cat mai multi clienti interesati de servicii profesionale de traduceri si interpretariat.

0
Experienta
0
Clienti fericiti
0
Proiecte teminate
0
Experti in Echipa

Profesionalism & Expertiza

Ne reprezinta profesionalismul, expertiza in domeniu, capacitatea ridicata de acoperire a cererilor atat prin echipa proprie de experti-traducatori si interpreti ce au o experienta profesionala remarcabila in domeniu cat si prin colaboratori traditionali cu experienta, prin intermediul carora asiguram servicii de traducere si interpretariat de o calitate superioara si intr-un timp foarte scurt.

Traduceri autorizate

Traduceri legalizate

Traduceri specializate

Apostilare & Supralegalizare

Vize ambasade si consultate

Interpretariat simultan si consecutiv

Cine suntem?

Viziunea companiei noastre

Viziunea biroului nostru de traduceri este sa oferim fiecarui client servicii de traduceri legalizate, autorizate si interpretariat de calitate, livrate rapid si la preturi competitive.

Compania urmareste sa atinga excelenta prin fiecare serviciu oferit, avand telul de a deveni etalon in domeniu nu doar pe piata din Romania, ci si pe cea europeana.

Misiunea noastra

Misiunea biroului nostru de traduceri este sa devenim unul dintre cele mai performante si mai tehnologizate birouri de traduceri din piata si de a dezvolta o retea de profesionisti care sa ofere clientilor o experienta de colaborare inedita.

Pornind de la aceasta misiune, ne vom asuma o responsabilitate majora în a implementa metode de lucru elaborate, inovative si revolutionare pentru a putea atinge si oferi cel mai ridicat nivel al calitatii si a oferi siguranta profesionalismului si a respectarii normelor deontologice in traduceri si interpretariat.

Inovatie

Prin sistemele inovatoare de management al comenzilor, traducatorilor, clientilor si automatizarea pe cat de mult posibil a proceselor pe care traducerile le implica (formatare, OCRizare, preluare informatii standard) activitatea firmei se va putea concentra preponderent pe a oferi servicii de calitate în timpi record.

Obiective pe termen lung

In contextul obiectivelor pe termen lung, avand in vedere intensificarea relatiilor comerciale intre tara noastra si piata internationala, infiintarea de incubatoare de afaceri, realizarea de actiuni pentru stimularea comertului, intensificarea exportului de servicii si produse, dar si a importului din anumite tari cu limbi oficiale rare, suntem increzatori ca in scurt timp vom deveni prima alegere ca birou de traduceri si interpretariat pentru aceste tipuri de clienti.

Preluarea comenzilor prin website

Asiguram preluarea comenzilor direct din website, iar astfel avem acoperire nationala si chiar internationala. 

Aparatura profesionala

Pentru furnizarea serviciilor noastre de traduceri si interpretariat folosim aparatura profesionala de ultima generatie si programe software de specialitate care ne permit automatizarea proceselor de traduceri, oferind astfel servicii de calitate la cel mai bun pret din piata.

Livrare documente

Nu ai timp sa vii sa ridici documentele de la sediul biroului nostru de traduceri? Nicio problema! Ti le trimitem noi acasa, sau la birou prin serviciul nostru de livrare.

Arhivarea documentelor dumneavoastra

Va asiguram preluarea comenzilor direct din website, prin efectuarea platii cu cardul sau cu transfer bancar si livrarea prin acelasi calan electronic, putand astfel acoperi intreg Bucurestiul, cat si toate orasele tarii.

 Oferim de asemenea serviciile noastre si pentru firmele din straintate in situatia efectuarii de tranzactii comerciale cu tara noastra care genereaza necesitatea traducerii de documente,

Ce spun clientii despre BPT Traduceri

Super rapid, personal amabil, o experiență așa cum ar trebui sa fie. Sugerez sa se asigure înainte de încasare daca se achită pe PF sau PJ.
Horatiu Cazacu
26 Mai 2023
Excelent, personal minunat ,pro client , știu ce au de făcut, bucuroși sa te aibă ca și client , 10 stele Va mulțumesc
Alexandru Andrei
18 Mai 2023
Am apelat de mai multe ori la serviciile dumnealor si sunt foarte mulțumită.Prompti,rapizi,comunicare usoara.
cristea adina
17 Mai 2023
Fast, professional, reasonable price. I recommend 👍
Anastasiya Konyaeva
15 Mai 2023
Profesionalism, intelegera nevoilor clientului, asistenta și termene respectate în eliberarea documentelor
Ionela Borca
13 Mai 2023
Servicii profesioniste la pret bun. A doua zi am avut traducerille. Multumesc!
Leonard Teiusanu
13 Mai 2023
Profesionisti. Preturi ok.
Adriana Babus
4 Mai 2023

Aparatura profesionala

Pentru furnizarea serviciilor noastre de traduceri si interpretariat folosim aparatura profesionala de ultima generatie si programe software de specialitate care ne permit automatizarea proceselor de traduceri inainte de includerea in procesul de verificare a calitatii si a proceselor de preluare si management al comenzilor intr-un timp foarte scurt, oferind astfel servicii de calitate la un pret competitiv.

Motivul pentru care am realizat investitii in aceste tehnologii de ultima generatie este dat de faptul ca in prezent, elementul principal care face diferenta in piata traducerilor imediat dupa calitate, consta in timpul de executie. Exista o serie de lucrari pentru care dumneavoastra, clientul nostru, aveti nevoie de un timp foarte scurt de raspuns din partea furnizorilor de servicii de traduceri: legalizarea actelor de la notarii publici, documentele necesare calatoriei in strainatate, achizitii/schimburi cu cetateni straini, vanzari de masini, fuziuni de companii, vanzari de companii, toate acestea fiind situatii in care veti avea de castigat mai mult daca reusiti sa va finalizati lucrarile la timp.

Beneficiaza de 5% discount

Plaseaza o comanda prin formularul de pe website si beneficiaza de un discount de 5 % la serviciile noastre de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri specializate, interpretariat simultan si consecutiv, apostilare si supralegalizare:

Scroll to Top