Traduceri Specializate

peste 30 de Limbi Straine

Traducerile specializate implica transpunerea unui text dintr-o limba in alta, intr-un domeniu specific. Acestea nu sunt realizate de orice traducator, ci de experti care au cunostinte aprofundate in domeniul respectiv. 

Cine ne recomanda?

0
Ani Experienta
15910
Clienti Multumiti
20000
Proiecte Terminate
0
Experti in Echipa

Cum se asigură calitatea în traducerile specializate?

Asigurarea calității în traducerile specializate implică o serie de etape și măsuri. Aici sunt câteva dintre acestea:

number-one-iconpng

Selectarea traducătorului potrivit:

Pentru a obține o traducere de înaltă calitate, este important să lucrați cu un traducător specializat în domeniul de care aveți nevoie. Un traducător cu experiență în domeniul juridic, tehnic sau medical va fi familiarizat cu terminologia și cerințele specifice ale acestui domeniu.

number-two-icon

Revizuire și corectură:

Revizuirea și corectura sunt etape esențiale pentru asigurarea calității. O altă persoană, de preferat un alt traducător specializat în același domeniu, ar trebui să verifice traducerea pentru a detecta eventualele erori sau incoerențe și pentru a se asigura că traducerea este exactă și clară.

number-three-icon

Utilizarea instrumentelor de traducere asistată:

Traducătorii specializați utilizează adesea software-uri de traducere asistată pentru a îmbunătăți eficiența și coerența traducerilor lor. Aceste instrumente ajută la gestionarea terminologiei, la păstrarea consistenței și la accelerarea procesului de traducere.

Serviciile profesionale de traduceri specializate de care poate beneficia compania dumneavoastra acopera un numar mare de domenii care suntem siguri că vă suscita interesul si acopera marea majoritate a nevoilor pe care le aveti la nivelul echipei, precum:

De ce aleg clientii BPT-Traduceri?

Automatizare

Folosim aparatura profesionala de ultima generatie si programe software de specialitate care ne permit verificarea calitatii si managementul comenzilor intr-un timp forte scurt.

Termene Scurte

Suntem la curent cu dinamica pietii care genereaza actiuni si nevoi neprevazute, prin urmare va intelegem si va oferim aceleasi servicii de calitate inclusiv in situatiile de criza.

Consultanta

Vrem sa ne cunoastem, sa identificam nevoile dumneavoastra pentru a va putea recomanda solutii viabile. Prin urmare va invitam la sediul nostru central din Bucuresti.

Confidentialitate

Acordam o atentie deosebita aspectelor de securitate a datelor si proiectelor pe care le prelucram in relatia cu dumneavoastrasi dispunem de toate uneltele necesare pentru protejarea acestora.

Traducatori Autorizati

Punand pret pe calitatea servicilor si satisfactia clientilor, traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei, cu minim 5 ani de experienta in domeniu vizat.

Tarife

Noii clienti beneficiaza de deschidere, profesionalism si chiar oferte speciale atunci cand lucreaza cu biroul nostru de traduceri si interpretariat.

Clienti

Tratam clientii fideli intr-o maniera deosebita, astfel acestia beneficiand de tarife preferentiale si prioritate in solutionarea proiectelor.

Account Manager

Vom asigna o persoana dedicata care va gestiona relatia comerciala cu compania dvs. astfel incat sa aveti tot

Livrare documente

Nu ai timp sa vii sa ridici documentele de la sediul biroului nostru de traduceri? Nicio problema! Ti le trimitem noi acasa, sau la birou, prin serviciul nostru de livrare.

Alatura-te comunitatii de clienti multumiti!

Servicii profesionale excelente! Corespondența a fost clară și rapidă, documentele pe care le am avut de tradus și legalizat au fost eliberate în termen de câteva zile, iar altele chiar pe loc. Interacțiunea a fost foarte prietenoasă! Îi recomand oricând
Alin Constantin
26 Ianuarie 2024
Profesioniști și operativi. Mă bucur ca i am contactat și le mulțumesc pt amabilitatea cu care au tratat solicitarea noastra. traducerea urgenta chiar a fost făcută la urgență. Mulțumim!
Magda Grigore
25 Ianuarie 2024
Angajați model, care-și fac treaba profesionist!
BOGDAN GĂTITU
23 Ianuarie 2024
Foarte ok! Calitate, recomand!
banuta mihai
11 Ianuarie 2024

Intrebari frecvente despre traduceri specializate

O traducere specializata este traducerea unui text dintr-o limba in alta, intr-un domeniu specific.

Traducerile specializate sunt realizate de experti traducatori ce detin cunostinte aprofundate in domeniul respectiv.

In general, traducerile specializate sunt solicitate de persoane juridice ce au nevoie de respectivele traduceri in vederea desfasurarii activitatii curente.

Ne contactezi pe noi! Biroul nostru de traduceri se ocupa de procesul de traducere, revizie si ediatare, iar tu primesti rezultatul final.

Durata realizarii unei traduceri specializate poate varia in functie de marimea si complexitatea textului. Pentru a obtine un termen de realizare exact, trimite-ne documentul prin website sau pe email, iar noi il evaluam prompt si-ti raspundem cu termenul de livrare si costul aferent.

Prin serviciul de preluare a comenzilor direct în mediul online, biroul nostru de traduceri legalizate va poate deservi interesele și acoperi nevoile pentru traduceri legalizate în toată tara: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Craiova, Galati, Braila, Oradea, Arad, Bacau, Sibiu, Targu Mures, Targu Jiu, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamt, Targoviste, Focsani, Bistrita, Tulcea, Resita, Slatina, Calarasi, Alba Iulia, Deva, Alexandria, Slobozia, Turda, Medias, Barlad, Roman, Sfantu Gheorghe, Deva, Hunedoara, Zalau, Vaslui, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onesti, Miercurea Ciuc, Petrosani, Mangalia, Tecuci, Pascani, Reghin, Mioveni, Fetesti, Sighisoara, Borsa, Curtea de Arges, Sebes, Husi, Moinesti, Falticeni.

Beneficiaza de 5% discount

Plaseaza o comanda prin formularul de pe website si beneficiaza de un discount de 5 % la serviciile noastre de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri specializate, interpretariat simultan si consecutiv, apostilare si supralegalizare:

Scroll to Top